Plant Kingdom

Hver enkelt plante har sitt eget vesen, sin egen essens og sitt eget budskap som står til rådighet for oss mennesker med deres farger, skjønnhet, aktive stoffer og dufter. Hvilket er deres bidrag til større harmoni, mer sunnhet, livsglede og høyere bevissthet.

De essensielle fettsyrene (omgea 3, 6 og 9) som vi finner i en del planter er svært viktig og livsnødvendig for vår helse, sunnhet og velvære. Huden er vårt aller største organ og starter langt under overflaten. Vi ønsker alle å beholde en myk, smidig og elastisk hud gjennom livet. Her er det fettsyrene som er viktigst. Fettsyrene beskytter hudcellene våre, reparerer de som er skadet og virker betennelsesdempende. Det er like viktig å smøre huden inn med riktige fettstoffer som å innta dem.

Fra tidenes morgen har planteriket vært avgjørende for menneskets helse, velvære og skjønnhet. Blader, røtter, bark, frø og blomst er kilden til god helse for millioner av mennesker i vår verden i dag. Planteriket har en normaliserende og balanserende virkning på kroppen vår og evnen til å fremkalle en sunn, harmonisk allmenntilstand. Naturlig har de medisinske, helende og magiske egenskaper. I mine produkter er det kun brukt plante basert materiale og plantebaserte virkestoffer.