Marianne Brudevold Ma Evina sin interesse for naturlige produkter og økologi startet allerede på slutten av 80 – tallet. Da var naturlig rent og økologi lite tilgjengelig og i et svært moderat utvalg. Hun begynte selv å tilsette eteriske oljer i de få produktene som var tilgjengelig den gangen og har siden da brukt eteriske essenser til egen pleie, som duft og terapi. Hennes takknemlighet til planteriket, dens helende krefter og skjønnhet gir en indre glede og følelse av tilhørighet til et større skaperverk.

Etter et tiår i India og mye lærdom rikere kom hun tilbake til Norge full av inspirasjon og energi og ønsket å dele av sin kunnskap og visdom, innsikt og lidenskap for menneskets ekte og tidløse natur, vår evne til å hele oss selv, helhetlig livsstil og åndelig praksis. Hun startet som massør som utviklet seg til en praksis i spirituell og helsemessig livsstil veiledning og energi healing.

Marianne Evina har samtidig jobbet i over 10 år med å blande eteriske oljer individuelt til hudpleie og brukt plantenes helende egenskaper som støtte under en healing prosess. På bakgrunn av denne erfaringen ønsket hun å skape noen produkter tilgengelig for flere.

Essensiell by Evina er håndlagde økologiske produkter og inneholder kun naturlige rene råvarer og virkestoffer. Det er ikke tilsatt noe konservering eller andre kjemiske og syntetiske tilsetningsstoffer slik at produktene er ferskvare og et ”levende” produkt som inneholder alle plantenes helende egenskaper. Produktene er designet for å gi huden din en ren plantebasert økologisk drøm. Et alternativ som jobber i synergi med kroppen, naturen og planeten vår.

La oss tenke oss for et øyeblikk at menneskeheten kunne komme sammen til èn bevissthet om at naturens planter innehar informasjon og vibrasjoner som er til for vårt beste, og som har evnen til å gjenopprette en god helse og almenntilstand. Med en slik kollektiv bevissthet ville skadelige syntetiske stoffer, plantevernmidler og kjemisk fremstilte virkemidler være overflødige. Vi kan da ta tilbake evnen vi har iboende naturlig i oss til å kunne bruke denne unike informasjonen i naturen til det beste for oss selv og verden vi lever i.

Flower of Life – Livets blomst
Livets blomst som dekorerer hvert produkt er et eldgammelt vakkert hellig geometrisk mønster som symboliserer Skapelsen. Symbolet består av et overlappende nettverk av sirkler som er anordnet slik at de har et blomsterlignende mønster og gir et visuelt uttrykk av hvordan skaperkraften forbinder og knytter alt levende sammen til en enhet. Livets blomst viser oss at all skapelse har opphav fra en og samme kilde.

“Jeg har selv brukt eteriske oljer siden ungdommen. Fra min takknemlighet til disse plantenes naturlige skjønnhet, dufter og helbredende krefter ble essensiell skapt”
~Marianne Evina Brudevold