Vilkår essensiell by evina

Priser og betaling

Alle priser er oppgitt i norske kroner og inkluderer merverdiavgift på 25%, dersom ikke annet er oppgitt. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt m.m. Essensiell by Evina benytter seg av PayPal.

PayPal

Handler du ofte på nettet har du kanskje etablert en PayPal konto. Med PayPal slipper du å skrive inn betalingsopplysningene dine hver gang du kjøper noe. NB! Ved kampanjer er kunden selv ansvarlig for å legge inn tilhørende rabattkode for å få det prisavslaget som gjelder for kampanjen.

Personopplysninger

Essensiellbyevina.no behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Frakt og levering

Vår ordrebehandlingstid er fra 3-7 virkedager. Finnes ikke produktet på lager kan det ta litt tid å lage opp nytt produkt. Alle produktene er håndlaget og lages etter hvert som bestillinger kommer slik at produktet skal være så ferskt med så lang holdbarhet som mulig. Det vil si tiden det tar fra vi har mottatt ordren din, til den er ferdig pakket og klar for levering hos posten.

Bestiller du varer som vi har gått tom for og vi ikke kan produsere dem i løpet av kort tid vil du få beskjed pr. telefon eller mail. Er det noe som haster for deg så gi oss en melding om det når du gjør din bestilling så skal vi prøve å hjelpe deg.

Vi sender varene med Bring sporet pakke i postkasse. Du vil da motta sporingsnummer i en separat e-post. Når pakken er sendt vil de bruke 1-3 virkedager på å få pakken frem til midt-, sør-, vest- og østlandet. Bor du langt nord må du beregne 3-4 virkedager. Kjøperen er ansvarlig for at korrekt adresse og mobilnummer blir oppgitt ved bestilling.

Salgsvarer

Salgsvarer kan ikke bli refundert.

Bytte av varer

Vi kan bare erstatte produkter hvis de er skadet eller ødelagt. Hvis du vil bytte en ødelagt vare eller hvis det er mangel på varen til en lik vare (bare i god stand), send en epost til byevina@essensiell.no og vi vil finne en løsning.

Uavhentet pakke

For uavhentede pakker som ikke er avtalt på forhånd med oss vil kunden normalt bli belastet med et gebyr på kr 250,-. Dette gebyret skal dekke frakt tur/retur, og de direkte kostnadene til pakking og emballering av produktene. Gebyret er uavhengig av om man ønsker ordren tilsendt på nytt.

Utland

Fra vår nettbutikk leverer vi foreløpig kun til Norge (unntatt Svalbard og Jan Mayen).
At present time we only ship within Norway.

Retur og angrerett

Retur og angrerett fungerer i henhold til angrefristloven. Du har 14 dagers full returrett av ubrukte produkter i original emballasje. Merk at produktets eventuelle forsegling ikke må brytes. Produktet må heller ikke være brukt/ testet. Returporto betales av kjøper, og kjøper er ansvarlig for at returvarene når oss i uskadet stand. Sørg derfor for å pakke produktene forsvarlig inn. Dersom vilkårene for angreretten oppfylles, vil oppgjør for returnerte varer overføres til oppgitt kontonummer. For å spare miljøet, ligger ikke angrerettskjema i pakken du mottar. Det ligger i mailen du mottar når din ordre er blitt sendt.

Ta da kontakt med oss på byevina@essensiell.no Husk å ha ditt ordrenummer tilgjengelig når du kontakter oss.

Returadresse:

Essensiell by Evina
v/Marianne Evina Brudevold
Jerpefaret 4e
0788 Oslo

NB! Husk å merke din retur med avsender og ordrenummer

Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid ta kontakt med oss. Vi erstatter med nytt produkt, eller gir pengene tilbake. Returporto betales av kjøper, og ved reklamasjon krediteres dette av Essensiell by Evina. Ved spørsmål i forbindelse med din ordre, send en e-post til byevina@essensiell.no. E-posten må inneholde ditt ordrenummer.

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

Aldersgrense

Er du mindreårig må avtale godkjennes av foresatte. Bindende kjøpsavtale kan kun inngås med personer over 15 år. Kredittkjøp kan kun gjennomføres med personer over 18 år.

Informasjon om selskapet

essensiellbyevina.no (Netserv A/S)
Foretaksnummer: NO 981 599 152 MVA
Selskapet er registrert i Brønnøysundregistrene og er et aksjeselskap.

Post- og besøksadresse

Essensiell by Evina
v/ Marianne Evina Brudevold
Jerpefaret 4e
0788 Oslo

Kontaktinformasjon

«Kontakt oss» er den raskeste måten å nå oss på!
E-post: byevina@essensiell.no
Telefon: +47 90202956

Essensiell by Evina ønsker deg en hyggelig handel!